zaterdag 14 februari 2015

Carnaval: snelle outfit ideeën

Vandaag 14 februari betekent natuurlijk: Valentijnsdag. Maar voor velen betekent het ook het begin van CARNAVAL! Carnaval wordt niet door heel Nederland gevierd, maar het leek ons toch leuk om er een stukje over te schrijven.


Een erg belangrijke vraag bij carnaval is: Hoe ga ik verkleed? Er zijn veel webshops waar je gemakkelijk een outfit voor carnaval kan uitkiezen. Maar dan zit je al wel meteen op minimaal 25 euro. Als je een outfit een paar jaar gebruikt met carnaval kan dit natuurlijk wel een keertje. Maar het is natuurlijk leuker om elk jaar als iets anders verkleedt te gaan.

Een erg makkelijke, goedkope maar toch super leuke outfit is om als nerd te gaan! Trek een geruit of gestreept blousje aan, een spijkerbroek eronder, en natuurlijk niet te vergeten een grote nerd bril. Als je deze niet toevallig thuis hebt liggen kan je er al eentje halen voor minder dan een euro bij bijvoorbeeld de Action. Zoek nog een paar bretels, misschien in de kast van je vader of opa. Doe deze over je blousje heen, bril op en je bent klaar om te gaan! Als je ook nog iets in je haar wilt doen kan je natuurlijk gaan voor een hele strakke vlecht naar achteren of twee staartjes in. Een makkelijke snelle en simpele outfit dus. Het is natuurlijk ook erg leuk om met een groepje vriendinnen zo verkleed te gaan!

Het tweede idee is om al militair verkleed te gaan. Haal een leger groene broek uit je kast en doe daarop een blousje/shirtje/jasje of iets wat je maar kan vinden met een leger printje. Trek grote bergschoenen of bijvoorbeeld Timberlands eronder aan voor die sportieve, stoere look. Natuurlijk is een petje niet te missen en als finishing touch pak je schmink paletje uit de kast en maak met zwart, bruin of groen wat vegen op je wangen. Dit idee is natuurlijk al helemaal leuk om met een groepje vriendinnen te doen.


Elk jaar worden er ook weer een heleboel nieuwe carnaval hits gemaakt. Dit jaar, 2015, zijn het er ook al weer meer dan 250! Genoeg keus dus voor je nieuwe favoriete carnavals nummer. 
Natuurlijk staat op nummer 1 het liedje van Lamme Frans – Wakker Met Een Biertje. https://www.youtube.com/watch?v=6ymx4oeAUIY

Benieuwd naar de andere nieuwste hits? 

Vier jij eigenlijk ook carnaval? En hoe ben jij verkleed gegaan? Laat het ons weten. Bedankt voor het lezen!


Liefs, ons

Geen opmerkingen: