vrijdag 13 februari 2015

Last minute inspiratie: Valentijnsdag bij de Action



Valentijnsdag: sommige mensen kijken er al het hele jaar naar uit, terwijl anderen stressen omdat ze nog steeds op de prins op het witte paard wachten. Of omdat ze geen inspiratie hebben voor een fantastisch cadeau. Meestal is er genoeg te bedenken maar wil je er ook niet al te veel aan uit geven. Voor die tweede groep mensen die een goedkoop maar zeker net zo leuk cadeautje willen geven is deze blogpost bedoeld. Wij zijn gaan shoppen bij de Action om zo inspiratie op te doen, en wat hebben ze veel keus!

Plan lekker een romantisch avondje met een filmpje onder een warme deken op de bank, onder het genot van heerlijke chocolade (in hartjes vorm natuurlijk!) Met de hulp van de Action kan dat al voor minder dan tien euro!



Er zijn hartstikke leuke films te koop. Voor de romatici onder ons is er genoeg keus, van de film Valentino, Sex and the city tot love happens. Valentino is een romantische comedie met Najib Amhali in de hoofdrol. Hij speelt een Italiaanse autoverkoper om zo de vrouw van zijn dromen te versieren, maar helaas raakt hij verstrikt in al zijn leugens... Hoe loopt dit af? Sex and the city is denk ik algemeen wel bekend en love happens is een film met in de hoofdrol Jennifer Aniston, Aaron Eckhart en Dan Fogler. Een dramatische comedi met “Sometimes when you last expect it..” als pakkende zin op de voorkant. Wie weet worden jullie morgen ook nog verrast met mooi een bosje rode rozen! Maar ook voor de mensen die wat meer van spanning houden is er genoeg keus! Al deze films zijn tussen de €3,49 en €9,95! Genoeg keus!


 Voor maar €5,99 lig je lekker onder dit heerlijke warme dekentje! Met onder andere de tekst “Being home with you, that is where I want to be”. Romantisch toch?



En dan kun je voor maar €0,69 genieten van deze overheerlijke chocolaatjes! In schattige hartjes vorm!


Voor de liefhebbers van iets luxere chocola is er voor €1,49 heerlijke Belgische chocolade te koop. Echte verwennerij!



Voor de echte bak/kookliefhebbers onder ons zijn er erg schattige versieringen voor cupcakes te koop! Dat voor maar €1,19, smullen maar!



Deze professionele vorm laat je op een gemakkelijke manier taartjes, toetjes etc. maken in leuke hartjes vorm, ook te koop in allerlei andere vormen maar hartjes zijn voor Valentijn natuurlijk mijn favoriet! Voor nog geen euro heb je er al eentje, ze zijn namelijk al te koop voor €0,99!

Al zoveel leuke ideetjes en dan zijn wij nog niet eens op de helft! Genoeg keus dus!



Dit schattige boekje van liefde is is ook te koop, het liefde is… Valentijns boekje! Misschien niet heel leuk als cadeautje, maar in ieder geval heel leuk om eens lekker door te bladeren! Dat kan al voor €0,99.


Romantische fotoshoot gehad? Mooie herinneringen samen? Of wil je juist Valentijnsdag vastleggen in inlijsten? Deze lijstjes kosten niks (okee.. toch wel €0,69) en zien er ontzettend leuk uit!


Heb je meer foto’s dan is dit natuurlijk ook een ontzettend leuk idee. Voor €4,98 heb je hem al en hoef je niet meer te kiezen welke foto erin gaat. Lijst ze gewoon allemaal in!


Geen leuke foto’s of houd je er gewoon niet zo van om deze persoonlijke dingen aan de muur te hangen dan hebben ze bij de Action nog een alternatief. Een prachtig schilderij, erg mooi op een strakke muur in de woonkamer of slaapkamer! En dat voor €2,98.



Drink je graag samen een wijntje in het weekend? Dan is dit misschien een erg leuk idee! Grappige wijnglazen versierd als bruid en bruidegom! Hier betaal je €1,49 voor!




Als laatste zijn er nog deze lekkere geur oliĆ«n te koop, heerlijk om ’s avonds te laten branden voor maar €1,09.



En voor maar €1,99 koop je dit geurbrandersetje, met een brander en 7 geurtabletten erin. Iedere avond een andere geur!

Hopelijk hebben wij je zo kunnen helpen! Wij hebben in ieder geval heerlijk geshopt!

Happy Valentine’s day <3

Liefs, Ons.

Geen opmerkingen: